Loading...
 Start Page
search

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

   +  Μπορείτε να με βοηθήσετε να διαμορφώσω το χώρο μου;

Ναι, διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα 3D σχεδιασμού και μελέτης χώρου από έμπειρο αρχιτέκτονα, και σας παρέχουμε εξατομικευμένες προτάσεις και εμπνευσμένες λύσεις για τη διαρρύθμιση του χώρου σας.

   +  Μπορείτε να κάνετε ειδικές κατασκευές;

Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές και custom made έπιπλα και μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε project.

   +  Πως γίνεται η μεταφορά και η συναρμολόγηση των προϊόντων;

Η μεταφορά και η συναρμολόγηση των αγορών σας στο χώρο σας γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά και εξειδικευμένους τεχνίτες τοποθέτησης και είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλο το νομό Ηλείας. Σε ειδικές περιπτώσεις, δωρεάν είναι και για τη Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο και Αττική. Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

   +  Πως μπορώ να πληρώσω;

Στο κατάστημά μας δεχόμαστε μετρητά και πληρωμές με οποιαδήποτε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα εξόφλησης με κατάθεση σε λογαριασμό ή πληρωμής με πρόγραμμα χρηματοδότησης με έως και 24 άτοκες δόσεις.

   +  Πόσος χρόνος χρειάζεται για την παράδοση των προϊόντων;

Εξαρτάται από το είδος της αγοράς σας. Για προϊόντα παραγωγής μας η παράδοση είναι από άμεσα έως και 20 μέρες. Για ειδικές κατασκευές περίπου 30 - 35 εργάσιμες μέρες.

   +  Μπορώ να κάνω τηλεφωνική παραγγελία;

Βεβαίως. Αν η παρουσία σας στο φυσικό μας κατάστημα είναι δύσκολη, μπορούμε να σας εξυπηρετήσομε τηλεφωνικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

   3D Design / 3D Planner

Η Εταιρία μας παρέχει υπηρεσίες τρισδιάστατου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Η σχεδιαστική μας ομάδα αποτελείται από αρχιτέκτονα και διακοσμητή με μεγάλη εμπειρία και γνώση για το χώρο και τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής. Είμαστε στη διάθεσή σας για να δημιουργήσουμε έναν άρτια σχεδιασμένο χώρο, με έμφαση στην αισθητική, λαμβάνοντας υπόψιν οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα και περιορισμό του χώρου σας. Ελάτε να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε εμπνευσμένες ιδέες και λύσεις.

Θα διαμορφώσουμε μαζί ένα ιδανικό περιβάλλον που θα προσφέρει άνεση στην καθημερινότητα σας, αντικατοπτρίζοντας παράλληλα την δική σας προσωπικότητα.

   Interior Design

Στην Ταρκαζίκης Έπιπλα αναλαμβάνουμε την αρχιτεκτονική μελέτη χώρου και εσωτερικής διακόσμησης. Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε το ύφος που επιθυμείτε καθώς και τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και να σας προτείνουμε όλες τις εναλλακτικές δυνατότητες, προκειμένου να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, σας παρέχει μια ολοκληρωμένη μελέτη τρισδιάστατης απεικόνισης της διαμόρφωσης του χώρου σας, για να μπορείτε να επιλέξετε σωστά τα κατάλληλα έπιπλα σε ότι αφορά στις διαστάσεις, τη διάταξη, την αρμονία και την ισορροπία του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

   Custom made έπιπλα

Η εταιρία μας, με την έμπειρη σχεδιαστική της ομάδα, είναι σε θέση να δημιουργήσει μοναδικά σύγχρονα έπιπλα για κάθε χώρο, επαγγελματικό ή οικιακό, κατασκευασμένα αποκλειστικά για εσάς. Επιλέξτε το στυλ που σας αντιπροσωπεύει ή μιλήστε μας για το έπιπλο που έχετε φανταστεί, κι εμείς θα σας προτείνουμε λύσεις, σχεδιάζοντας για σας σε τρισδιάστατη απεικόνιση το έπιπλο που ταυτίζεται με την αισθητική σας προσαρμοσμένο στις ανάγκες του χώρου σας. Επιλέξτε μέσα από μια πληθώρα πρώτων υλών, όπως το είδος το ξύλου, το φινίρισμα, την ποιότητα του υφάσματος, τα αυθεντικά δέρματα και τους αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς, κι εμείς θα σας κατασκευάσουμε έπιπλα με μοναδικό design και αντοχή στο χρόνο.

   Διανομή και Τοποθέτηση

Στην Ταρκαζίκης Έπιπλα, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μεταφορά και την τοποθέτηση των επίπλων στο χώρο σας. Οι παραδόσεις εκτελούνται από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας με ιδιόκτητα φορτηγά. Για οποιαδήποτε αγορά σας, η μεταφορά εντός των ορίων του νομού Ηλείας, είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επίσης, δωρεάν παραδόσεις ισχύουν, σε ειδικές περιπτώσεις, όπως για αγορές μεγάλου κόστους ή μεγάλου όγκου αντικειμένων, για όλη τη Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο και Αττική, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, η παράδοση των προϊόντων εκτελείται από συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες ή από εταιρία μεταφορών που θα μας υποδείξει ο πελάτης.

   Χρηματοδότηση

Στην Ταρκαζίκης Έπιπλα, έχοντας ως κριτήριο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, παρέχουμε ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης με έως και 24 άτοκες δόσεις με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα.

   Λίστα Γάμου

Για την σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας, στην Ταρκαζίκης Έπιπλα, σας παρέχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας Λίστας Γάμου. Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί τη λίστα γάμου όπως εσείς επιθυμείτε (ανοιχτή ή κλειστή), και απολαύστε τα προνόμια που σας προσφέρει στο ξεκίνημα της νέας σας ζωής. Επιλέξτε τα έπιπλα που έχετε ονειρευτεί πιο εύκολα, και κρατήστε μέσα απ αυτά, αναλλοίωτες στο χρόνο, τις ευχές των φίλων και τις αναμνήσεις του γάμου σας!

Copyright © 2021 - 2024 Έπιπλα Πύργος Ταρκαζικής